Wie is Zusterz

Zusterz is een bemiddelingsbureau voor zzp’ers in de zorg.

Wij vinden het belangrijk dat wij onze zzp’ers en opdrachtgevers goed kennen en hebben hier veel aandacht voor. Juist dit stukje persoonlijke aandacht is waar wij uitzonderlijk in zijn.

Opdrachtgevers waarmee wij werken, kennen we al jaren en we hebben veel contact met de planners en locatiemanagers.
En van onze zzp’ers weten we waar ze blij van worden en waar hun kwaliteiten liggen.
Daarnaast evalueren we veel waardoor we goed weten welke zzp’er, bij welke opdrachtgever past, zodat de wederzijdse tevredenheid hoog is.

Wat wij voor je kunnen betekenen:

  • Regelmatige een update met leuke nieuwe opdrachten
  • Ons handige online administratiesysteem voor je urenregistratie
  • Vlotte en nette facturatie
  • Ook beantwoorden wij al je vragen over het ondernemerschap.


Heb je nog vragen? Bel of mail ons gerust voor meer informatie over onze leuke nieuwe opdrachten in de zorg! Op onze contactpagina vind je ons telefoonnummer en mailadres.

Ons team

Iris Jansen

Eigenaar

Ik ben Iris Jansen, eigenaar van Zusterz.

Nadat ik een aantal jaar als verpleegkundige heb gewerkt zowel bij de GGD JGZ als thuiszorg, ben ik gestart als zzp’er in de zorg. Hierdoor heb ik alle ins en outs van het ondernemerschap leren kennen en maakte ik kennis met diverse bemiddelingsbureaus. In deze periode liep ik tegen een aantal zaken aan die beter konden en ben ik in 2012 samen met een compagnon Zusterz begonnen.

Wij vinden het belangrijk dat een opdrachtgever de zzp’er leert kennen, dat collega’s en cliënten tijdelijk dezelfde zorgverlener zien waardoor de kwaliteit van zorg gewaarborgd blijft.

Mijn compagnon is inmiddels met pensioen en zijn vanaf toen met een fijn kantoorteam het bedrijf gaan continueren en ook gaan uitbreiden in het aantal opdrachtgevers en zzp’ers.

Buiten Zusterz ben ik in heel Nederland wandelend of fietsend te vinden maar kan ook genieten van Netflix met twee katten op schoot.

Annette Merks

Planning & Communicatie

Ik ben Annette Merks en werk sinds begin 2020 als kantoorzuster bij Zusterz.

Lang geleden ben ik als directie secretaresse begonnen bij een Scheepvaartkantoor in Rotterdam. Na wat omzwervingen inclusief een aantal maanden in een skiresort in Zwitserland gewerkt te hebben als secretaresse/receptioniste, heb ik diverse functies bekleed zoals werken bij de Douane (passagierscontrole maar ook roosters maken voor de mensen op de werkvloer), secretaresse, administratief medewerker, communicatiemedewerker en assistent van een functioneel neuroloog. Kortom ik ben van alle markten thuis.

Nu ben ik 32 uur in de week werkzaam bij het kantoorteam Zusterz. Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. Een team waarbij wij elkaar allemaal aanvullen en klaar staan voor elkaar. Binnen Zusterz ben ik verantwoordelijk voor de planning, urenregistratie/facturatie, social media, alles wat er nog meer bij komt kijken en om het weekend en op maandag en dinsdag tref je mij tijdens de bereikbaarheidsdienst.

Er is geen dag dat ik met tegenzin naar mijn werk ga.

Ik woon in Sassenheim met mijn twee kinderen. Als ik niet aan het werk ben, dan ben ik vaak buiten te vinden. Wandelen met de (oppas)honden, rommelen in de tuin, lunchen met mijn vrienden en vriendinnen aan het strand en in de winter sta ik graag op de ski’s.

Tot snel aan de telefoon, op de whatsapp of mail!

Gerdien de Waal

Planning & P&O

Ik ben Gerdien en ik werk sinds oktober 2019 als kantoorzuster bij Zusterz.

Ik ben ooit begonnen als leerling Z-verpleegkundige in de gehandicaptenzorg. Hier heb ik tot 2008 met veel plezier als persoonlijk begeleider gewerkt met mensen met een verstandelijke beperking.
Omdat ik toch liever wat regelmatiger werk wilde, ben ik omgeschoold met een HBO opleiding Personeel en Arbeid aan de Leidse Hogeschool. Voor ik bij Zusterz kwam heb ik o.a. gewerkt als intermediair op een intern flexbureau, als capaciteitsplanner op een planbureau en als P&O adviseur en planner.

Bij Zusterz doe ik, net als mijn collega’s, alles wat er moet gebeuren betreffende het bemiddelen van de zzp’ers bij onze opdrachtgevers. We vinden het belangrijk dat we kwaliteit en continuïteit leveren en daar zijn onze zzp’ers en opdrachtgevers tevreden over. Deze zaken en het persoonlijke contact dat we willen onderhouden met beide kanten, maakt het voor mij leuk om bij Zusterz te werken. Daarbij schrijf ik de nieuwe zzp’ers in (na screening op de benodigde documenten) en een persoonlijk gesprek. Hierdoor heb ik meeste zzp’ers die via Zusterz worden ingezet persoonlijk gesproken wat mijn werk erg leuk maakt!
Naast deze taak ben ik ook bezig samen met Iris alle overeenkomsten te wijzigen zodat ze weer voldoen aan de eisen die belastingdienst stelt. Dit sluit aan bij de studie rechten die ik sinds anderhalf jaar volg aan de Open Universiteit. Over vier jaar hoop ik mijn Master Arbeidsrecht behaald te hebben.

Ik woon met man kinderen en hond lekker dicht bij het strand in Noordwijk. Op het strand kun je mij vroeg in de ochtend al hardlopend met mijn hond tegenkomen en met mooi weer op een ligbed met vriendinnen en een wijntje.

Corina van Diest

planning & administratie

Ik ben Corina van Diest en vanaf 1 maart 2023 ben ik weer terug bij Zusterz.

In het verleden heb ik de opleiding tot agogisch medewerker gedaan en een aantal jaar in de kinderopvang en de gehandicaptenzorg gewerkt als persoonlijk begeleider. 

15 jaar geleden ben ik overgestapt naar de administratieve kant van de zorg. Zo heb ik in diverse administratieve functies gewerkt in o.a. het Bronovo ziekenhuis op de poli chirurgie, sportgeneeskunde en orthopedie. Door een knieblessure kwam ik bij de fysiotherapeut terecht en van patiënt werd ik daar collega. In 2019 was het tijd voor verandering en ben ik bij Zusterz begonnen. 

In september 2021 kreeg ik de kans de opleiding tot verpleegkundige te volgen. Met de opleiding ben ik inmiddels gestopt omdat het onregelmatige werken niet bij mij en mijn thuissituatie past.

Wat is het fijn om dan terug te kunnen naar een vertrouwde werkplek met leuke collega’s en een leuke groep zzp-ers. De ervaring die ik tijdens mijn opleiding heb opgedaan kan ik zeker gebruiken in mijn contact met de zzp-ers en de opdrachtgevers.

Binnen Zusterz ben ik verantwoordelijk voor de planning, administratie, sociale media, organiseren van bijeenkomsten/cursussen en alles wat er nog meer bij komt kijken. Mijn werkdagen zijn dins-, woens- en donderdag. En eens in de 5/6 weken kun je mij treffen tijdens een bereikbaarheidsdienst.

Ik woon in Warmond met mijn man en zoon. Ik vind het belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn en ben ik wedstrijdsecretaris bij mijn zoon op zijn sport club. Tot en met 2023 organiseerde ik jaarlijks het wandel- en loopevenement “Lopen Tegen Kanker”. 

In mijn privéleven houd ik er van om te sporten, o.a. fitness, judo, tennis en wandelen. Een mooie reis maken, of gewoon genieten in de tuin met een kopje thee, daar word ik ook erg blij van. “De kleine momenten in het leven maken het leven groots”.

Tot ziens bij Zusterz!

Tanja de Waal

administratie

Ik ben Tanja de Waal en sinds december 2023 bij Zusterz.

Lang geleden ben ik begonnen als ziekenverzorgende (tegenwoordig 3IG), heb in meerdere instellingen gewerkt alvorens ik de overstap maakte naar de wijkzorg. Ik heb al die jaren met veel plezier gewerkt maar nu de stap genomen om iets anders te gaan doen, niet meer aan het bed maar toch nog verbonden met de zorg.

Ik ben heel blij met deze nieuwe uitdaging, heb nog veel te leren maar heb gelukkig fijne collega’s om mij heen die mij helpen om een echte allround kantoorZuster te worden. Mijn werkdagen zijn maandag, woensochtend en donderdagochtend. Eens in de 5/6 weken kun je mij aan de telefoon krijgen tijdens een bereikbaarheidsdienst.

Ik woon in Lisse met mijn man en drie kinderen. Verder ben ik dol op koken, vooral nieuwe recepten proberen die de kinderen dan mogen beoordelen.

Op mijn vrije dagen spreek ik graag af om met vrienden te wandelen, lunchen of een combinatie van beide. Ik ben vrijwilliger bij de scouting, je kan me dus zomaar in het Keukenhofbos vinden, verkleed als Jonkvrouw in een postenspel of broodjes bakkend boven een kampvuur. Zo af en toe pak ik de koffers voor een stedentripje. Mocht er dan nog tijd over zijn, bestaat er ook nog zoiets als huishouden.

Nina Dobbe

Flexmedewerker

Ik ben Nina Dobbe en heb van februari tot en met september 2023 bij Zusterz gewerkt. 

Ik heb een fantastische tijd gehad bij Zusterz en blijf met Zusterz verbonden. Vanaf 1 oktober zul jij mij bij ziekte en of vakantie van één van de kantoorzusterz op mail of aan de telefoon vinden. Dus echt weg bij Zusterz ben ik niet. 

Mijn achtergrond ligt niet op kantoor maar in de kinderopvang, ik heb jaren als pedagogisch medewerker op een kinderdagverblijf gewerkt. Na dit een lange tijd gedaan te hebben merkte ik dat ik opzoek was naar meer uitdaging. Ik ben toen als thuisbegeleider aan de slag gegaan bij Marente, ik begeleidde mensen met psychosociale en pedagogische problematiek. Als snel kwam ik erachter dat het contact met mensen, hulpverleners, instanties en het administratieve werk mij ook veel werkplezier opleverde. Ik werk nu 24 uur per week als planner en houdt mij bezig met administratief werk.

Ik woon samen met mijn man, twee kinderen en twee honden in de Bollenstreek, in de lente omringd door bloeiende bollenvelden. Ik wandel graag met de honden, spreek af met vriendinnen, houd van dansen of je vindt me in het zonnetje buiten met een goed boek.