Wie is Zusterz

Zusterz is een bemiddelingsbureau voor zzp’ers in de zorg.

Wij vinden het belangrijk dat wij onze zzp’ers en opdrachtgevers goed kennen en hebben hier veel aandacht voor. Juist dit stukje persoonlijke aandacht is waar wij uitzonderlijk in zijn.

Opdrachtgevers waarmee wij werken, kennen we al jaren en we hebben veel contact met de planners en locatiemanagers.
En van onze zzp’ers weten we waar ze blij van worden en waar hun kwaliteiten liggen.
Daarnaast evalueren we veel waardoor we goed weten welke zzp’er, bij welke opdrachtgever past, zodat de wederzijdse tevredenheid hoog is.

Wat wij voor je kunnen betekenen:

  • Regelmatige een update met leuke nieuwe opdrachten
  • Ons handige online administratiesysteem voor je urenregistratie
  • Vlotte en nette facturatie
  • Ook beantwoorden wij al je vragen over het ondernemerschap.


Heb je nog vragen? Bel of mail ons gerust voor meer informatie over onze leuke nieuwe opdrachten in de zorg! Op onze contactpagina vind je ons telefoonnummer en mailadres.

Ons team

Iris Jansen

Eigenaar

Ik ben Iris Jansen, eigenaar van Zusterz.

Nadat ik een aantal jaar als verpleegkundige heb gewerkt zowel bij de GGD JGZ als thuiszorg, ben ik gestart als zzp’er in de zorg. Hierdoor heb ik alle ins en outs van het ondernemerschap leren kennen en maakte ik kennis met diverse bemiddelingsbureaus. In deze periode liep ik tegen een aantal zaken aan die beter konden en ben ik in 2012 samen met een compagnon Zusterz begonnen.

Wij vinden het belangrijk dat een opdrachtgever de zzp’er leert kennen, dat collega’s en cliënten tijdelijk dezelfde zorgverlener zien waardoor de kwaliteit van zorg gewaarborgd blijft.

Mijn compagnon is inmiddels met pensioen en zijn vanaf toen met een fijn kantoorteam het bedrijf gaan continueren en ook gaan uitbreiden in het aantal opdrachtgevers en zzp’ers.

Buiten Zusterz ben ik in heel Nederland wandelend of fietsend te vinden maar kan ook genieten van Netflix met twee katten op schoot.

Gerdien de Waal

Planning & P&O

Ik ben Gerdien en ik werk sinds oktober 2019 als kantoorzuster bij Zusterz.

Ik ben ooit begonnen als leerling Z-verpleegkundige in de gehandicaptenzorg. Hier heb ik tot 2008 met veel plezier als persoonlijk begeleider gewerkt met mensen met een verstandelijke beperking.
Omdat ik toch liever wat regelmatiger werk wilde, ben ik omgeschoold met een HBO opleiding Personeel en Arbeid aan de Leidse Hogeschool. Voor ik bij Zusterz kwam heb ik o.a. gewerkt als intermediair op een intern flexbureau, als capaciteitsplanner op een planbureau en als P&O adviseur en planner.

Bij Zusterz doe ik, net als mijn collega’s, alles wat er moet gebeuren betreffende het bemiddelen van de zzp’ers bij onze opdrachtgevers. We vinden het belangrijk dat we kwaliteit en continuïteit leveren en daar zijn onze zzp’ers en opdrachtgevers tevreden over. Deze zaken en het persoonlijke contact dat we willen onderhouden met beide kanten, maakt het voor mij leuk om bij Zusterz te werken. Daarbij schrijf ik de nieuwe zzp’ers in (na screening op de benodigde documenten) en een persoonlijk gesprek. Hierdoor heb ik meeste zzp’ers die via Zusterz worden ingezet persoonlijk gesproken wat mijn werk erg leuk maakt!
Naast deze taak ben ik ook bezig samen met Iris alle overeenkomsten te wijzigen zodat ze weer voldoen aan de eisen die belastingdienst stelt. Dit sluit aan bij de studie rechten die ik sinds anderhalf jaar volg aan de Open Universiteit. Over vier jaar hoop ik mijn Master Arbeidsrecht behaald te hebben.

Ik woon met man kinderen en hond lekker dicht bij het strand in Noordwijk. Op het strand kun je mij vroeg in de ochtend al hardlopend met mijn hond tegenkomen en met mooi weer op een ligbed met vriendinnen en een wijntje.

Annette Merks

Planning & Communicatie

Ik ben Annette Merks en werk sinds begin 2020 als kantoorzuster bij Zusterz.

Lang geleden ben ik als directie secretaresse begonnen bij een Scheepvaartkantoor in Rotterdam. Na wat omzwervingen inclusief een aantal maanden in een skiresort in Zwitserland gewerkt te hebben als secretaresse/receptioniste, heb ik diverse functies bekleed zoals werken bij de Douane (passagierscontrole maar ook roosters maken voor de mensen op de werkvloer), secretaresse, administratief medewerker, communicatiemedewerker en assistent van een functioneel neuroloog. Kortom ik ben van alle markten thuis.

Nu ben ik 32 uur in de week werkzaam bij het kantoorteam Zusterz. Een team waarbij wij elkaar allemaal aanvullen en klaar staan voor elkaar. Binnen Zusterz ben ik verantwoordelijk voor de planning, facturatie, social media, alles wat er nog meer bij komt kijken en om het weekend en op maandag en dinsdag tref je mij tijdens de bereikbaarheidsdienst.

Er is geen dag dat ik met tegenzin naar mijn werk ga.

Ik woon in Sassenheim met mijn twee kinderen. Als ik niet aan het werk ben, dan ben ik vaak buiten te vinden. Wandelen met de (oppas)honden, rommelen in de tuin, lunchen met mijn vrienden en vriendinnen aan het strand en in de winter sta ik graag op de ski’s.

Tot snel aan de telefoon, op de whatsapp of mail!

Nina Dobbe

Planning & administratie

Ik ben Nina Dobbe en heb van februari tot en met september bij Zusterz gewerkt. Vanaf 1 oktober heb ik een nieuwe uitdaging gevonden in de Kinderopvang, dat blijft mijn passie en daarom ben ik weer terug in die branche.

Ik heb een fantastische tijd gehad bij Zusterz en blijf met Zusterz verbonden. Vanaf 1 oktober zul jij mij bij ziekte en of vakantie van één van de kantoorzusterz op mail of aan de telefoon vinden. Dus echt weg bij Zusterz ben ik niet. 

Mijn achtergrond ligt niet op kantoor maar in de kinderopvang, ik heb jaren als pedagogisch medewerker op een kinderdagverblijf gewerkt. Na dit een lange tijd gedaan te hebben merkte ik dat ik opzoek was naar meer uitdaging. Ik ben toen als thuisbegeleider aan de slag gegaan bij Marente, ik begeleidde mensen met psychosociale en pedagogische problematiek. Als snel kwam ik erachter dat het contact met mensen, hulpverleners, instanties en het administratieve werk mij ook veel werkplezier opleverde. Ik werk nu 24 uur per week als planner en houdt mij bezig met administratief werk.

Ik woon samen met mijn man, twee kinderen en twee honden in de Bollenstreek, in de lente omringd door bloeiende bollenvelden. Ik wandel graag met de honden, spreek af met vriendinnen, houd van dansen (voor de fun), of je vindt me in het zonnetje buiten met een goed boek.

Lianne Hartog

Planning & administratie

Ik ben Lianne Hartog en werk sinds augustus 2022 bij Zusterz.

Mijn achtergrond is zeer divers, zo heb ik gewerkt in de gehandicaptenzorg, op dagbesteding voor (dementerende) ouderen, overledenenverzorgster bij een uitvaartbedrijf in Leiden maar later ook op zzp-basis. In de zorg als helpende, administratief medewerkster op een administratiekantoor en planner bij een zorginstelling.

Na al deze werkervaringen wilde ik me verder richten op het administratieve werk. Maar omdat ik de zorg nog niet helemaal kan loslaten en ben ik op zoek gegaan naar een combinatie hiervan. En die heb ik gevonden bij Zusterz!

Ik werk nu 24 uur per week als administratief medewerkster maar houdt mij ook bezig met planningszaken. 

Ik woon met mijn partner en twee poezen in de prachtige Bollenstreek.
In de zomer varen wij met onze boot over de (Kager) plassen en spreken we  af met vrienden voor gezellige avonden. Als ik niet op de boot te vinden ben of aan het knuffelen ben met mijn poezen kun je mij vinden aan de waterkant met een vishengel in mijn handen. Handwerken (haken) vind ik ook erg leuk. Dus genoeg om handen wanneer ik niet aan het werk ben bij Zusterz.