Veel gestelde vragen

Hoe solliciteer ik bij Zusterz?

De makkelijkste manier om in te schrijven is door een e-mail te sturen naar contact@zusterz.nl. Vergeet niet jouw cv, relevante diploma’s, bijscholingen, VOG, BAV-polis + betaalbewijs, klachtenregeling en inschrijving KvK mee te sturen. Wanneer we alle gevraagde documenten hebben ontvangen, zal een van onze medewerkers contact opnemen om een afspraak met je te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek horen wij graag wat jouw wensen zijn en zullen wij de mogelijkheden bespreken.

Ik heb ingeschreven en alles opgestuurd, maar nog niets van jullie gehoord?

Het streven is om binnen één à twee werkdagen te reageren op je aanmelding. Soms kan door drukte de reactietijd iets oplopen. Heb je na twee weken nog geen reactie van ons ontvangen? Dan willen we je vragen om even contact met ons op te nemen om naar de status van jouw inschrijving te vragen. Let op: Houd ook je spam- of reclame mailbox in de gaten, het kan zijn dat onze mail daarin terecht is gekomen.

Kan ik ook inschrijven zonder een opleiding te hebben afgerond?

Dit is afhankelijk van de opleiding die je volgt. Heb je hier een vraag over? Neem dan contact met ons op.

Welke documenten moet ik regelen?

Een aantal documenten dien je standaard aan te leveren wanneer je inschrijft via Zusterz: cv, relevante diploma’s, bijscholingen, VOG, BAV-polis + betaalbewijs, klachtenregeling en inschrijving KvK. Heb je hier hulp bij nodig? Zusterz staat klaar om je hierbij te begeleiden.

Er staat nu geen opdracht voor mij tussen, kan ik alsnog inschrijven?

Zeker kan dat! Wij gaan graag actief op zoek naar passende opdrachten.

In welke vakgebieden is Zusterz actief?

Zusterz heeft opdrachten binnen verpleeg- en verzorgingshuizen en thuiszorg (VVT).

Heeft Zusterz aanbod door heel Nederland?

Nee, Zusterz heeft werkaanbod in de regio Amstelland, Kennemerland, Duin- en Bollenstreek, Den Haag, Gorinchem, Almere en Hilversum.

Heb ik recht op een reiskostenvergoeding?

Indien je gebruik maakt van een eigen auto kun je de gereden kilometers aan het einde van het jaar opgeven bij je jaaraangifte.

Staat je vraag er niet tussen? Neem contact op!