Geslaagd!
Om aan te tonen dat wij correct bemiddelen tussen zelfstandigen en opdrachtgevers én dat de zzp-er kwaliteit levert, zijn wij sinds kort lid geworden van de NBBU, De Nederlandse Bond voor Bemiddelings- en Uitzendondernemingen, en hebben wij – per 23 december 2022 – het keurmerk  ZZP bemiddeling behaald.

Het keurmerk is een garantie dat onze dienstverlening juist en betrouwbaar is, richting zelfstandige én opdrachtgever. Dit keurmerk is enkel voor ondernemingen die zzp-ers bemiddelen en niet aan tussenkomst doen. Het keurmerk wordt alleen toegekend na keuring door een geaccrediteerde controle-instelling en wordt jaarlijks herhaald.

Keurmerk zzp bemiddeling

Met dit keurmerk kunnen we aantonen dat we aan de algemeen geldende eisen op het gebied van bemiddeling voldoen. Maar wat houden de eisen precies in? Je kunt hierbij denken aan:

  • Overeenkomsten die beoordeeld zijn op basis van de geldende richtlijnen van de Belastingdienst;
  • Erop toezien dat de ondernemersrisico’s bij de zzp’er liggen;
  • Bemiddeling en facturatie volgens zuivere constructie (facturatie op naam van de zzp’er);
  • Goede procedures voor het aanleggen, controleren en onderhouden van het dossier van de zzp’er;
  • Transparantie naar de opdrachtgever over de dienstverlening.

Zzp’ers en zorginstellingen die met ons werken, weten inmiddels dat deze punten al vanaf oprichting van het bedrijf voor ons de basis zijn van onze dienstverlening. Met dit keurmerk kunnen we dit ook daadwerkelijk aantonen.

We worden opgenomen in het NBBU-register voor zzp-bemiddelaars en onderscheiden onszelf hiermee van andere dienstverleners.

Opdrachtgevers en zzp’ers weten dat ze dan kiezen voor bemiddelaars die hun dienstverlening goed hebben ingeregeld en ook bereid zijn daarover transparantie te bieden.

Wil je meer lezen?
https://www.nbbu.nl/nl/certificering-zzp-intermediair